ΤΟ TOP200 ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ TOP ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟ -
BROOM 3 in 1 -
ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ🔥

Ξεχάστε την "βαριά" σας ηλεκτρική σκούπα.Με τον ελαφρύ σχεδιασμό της μπορείτε να σκουπίσετε για αρκετή ώρα και με ένα κλικ να αδειάσετε τα σκουπίδια στον κάδο!

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΟ 
BROOM 3 in 1

Τέλειο! Προσπαθούσα να καθαρίσω το πάτωμα εύκολα αλλά με την ηλεκτρική σκούπα και το καλώδιο δεν μπορούσα. Τώρα καθαρίζω εύκολα και γρήγορα με αυτή την πανάλαφρη σκούπα!

Αρχική τιμή

Τιμή Προσφοράς:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ
218 218 96 75

  • Το σκούπισμα των πατωμάτων είναι μια επίπονη και βαρετή διαδικασία ειδικά αν το κάνετε με την παραδοσιακή σκούπα και φαράσι.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ογκώδη ηλεκτρική σας σκούπα που όμως είναι δυσκίνητη και θα πρέπει να έχετε πρίζα κοντά σας για να δουλεύει και δεν εξυπηρετεί στα δύσκολα σημεία.
  • Η σκούπα 3 σε 1 με περιστρεφόμενες κεφαλές χωρίς καλώδιο κάνει την ζωή σας πιο εύκολη χάρη στον ελαφρύ της σχεδιασμό και κάνει το καθάρισμα πατωμάτων μια εύκολη και ευχάριστη εργασία!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ
218 218 96 75


Καθαρίζετε εύκολα τις ατσαλιές από τις πιο σκληρές επιφάνειες με μια απλή ώθηση.

Δεν θα χρειαστεί να ακουμπήσετε τις βρωμιές που μαζεύει - χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή σκουπιδιών που αδειάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Η ελαφριά περιστρεφόμενη σκούπα χωρίς καλώδιο σκουπίζει βρεγμένα και στεγνά πατώματα χάρη στην τεχνολογία τριπλής βούρτσας.

Ζυγίζει 1,5 κιλό, γι αυτό και είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκολη στη χρήση.

Χρησιμοποιείται για όλα τα πατώματα(ξύλο, πλακάκι, μάρμαρο).

Διαθέτει τηλεσκοπικό κοντάρι για να μην επιβαρύνετε τη μέση και την πλάτη σας.

Η κεφαλή περιστρέφεται πλήρως κατά 360ο για να φτάνει γωνίες και δύσκολα σημεία.

Για να την χρησιμοποιήσετε, απλά μετακινήστε την σκούπα στην επιφάνεια που θέλετε να σκουπίσετε με κίνηση προς τα εμπρός, εφαρμόζοντας μια ελαφριά προς τα κάτω δύναμη. 
Όλα τα σκουπίδια θα μαζευτούν στον ενσωματωμένο κάδο που διαθέτει τα οποία μπορείτε να αδειάσετε με ένα πάτημα στον κάδο των σκουπιδιών σας.

Από 29.90€

MONO: 19.90€ 

5.0

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

H προσφορά λήγει σε :

59
:
59